ELCO varmepumper
Tysk – kvalitets varmepumper – op til
10 års garanti.

Elco varmepumper

ELCO varmepumper

Elco har rødder helt tilbage til år 1928 hvor Emil og Elsa Looser stifter firmaet E. Looser & Co. heraf elco.  Firmaet er placeret i byen Vilters i den østlige del af Schweitz. Firmaet her gennem tiden udviklet flere banebrydende teknologier inden for boligopvarmning, blandt andet kan nævnes at de allerede i 1975 var fremme med solvarmesystemer baseret på vaccumrør.

I dag markedsføres elco varmepumper som elco heating solution, og er et kæmpe tysk brand, Gennem tiden er der installeret mere end 1,7 millioner varmeinstallationer i hele Europa, hvor især det kræsne Tyske og Schweitzske marked er store repræsentanter.

ELCO luft vand varmepumper

Elco luft vand varmepumper er opbygget efter begrebet most value for money. Der er ikke som ved CTC udelukkende valgt komponenter fra alder øverste hylde, til gengæld er alle komponenterne nøje udvalgt som de bedste på markedet til den helt rigtige pris, på den måde er du sikker på at din nye luft vand varmepumpe er så rentabel som overhovedet er muligt.

For at holde prisen på et minimum, men stadig kunne garantere et højt kvalitetsniveau, produceres enhederne på en helt nyudviklet fuldautomatiseret produktlinje, hvor der produceres enheder i styktal på flere tusinde.

Varmepumper med total tryghed i op til 10 år

billigluftvandvarmepumpe.dk tilbyder i samarbejde med Gastech Energi, som er en del af Elco koncernen, en serviceaftale med alle reservedele og arbejdsløn indeholdt. Aftalen er klart den bedste serviceaftale der tilbydes i Danmark, og på Elco produkter kan aftalen tegnes til varmepumpen er hele 10 år. Som noget helt unikt for Elco varmepumper kan varmepumpen opkobles til Gastechs tekniske afdeling via dit trådløse Wifi, på den måde overvåges varmepumpen og monitoreres af teknikere i tidsrummet 8.00 til 22.00 i vinterhalvåret, nemmere kan det ikke blive at få optimal tryghed, men også en fagmands øje på installationen året rundt.

 

ELCO varmepumpe
ElCO luft vand varmepumpe udedel

Fra brændefyr til ELCO varmepumpe
Efter mere end 30 år med brændefyr have Harley besluttet, at nu skulle det være slut. “Jeg er glad for, at jeg valgte A/S Poul Larsen, og jeg kan kun anbefale at bruge dem. Det var trygt at vide, at de kunne udføre hele installationen med både El og VVS, og de var grundige og omhyggelige med at finde den helt rigtige løsning til os”.

Vi står klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rette varmepumpeløsning til dit hjem. 

ELCO luft vand varmepumper

ELCO mono varmepumpe

ELCO luft vand varmepumpe | Aerotop Mono

Den nye serie af ELCO Aerotop Mono luft/vand varmepumper er A+++ klassificeret og sætter nye standar-der for energieffektivitet og ydelse i sin klasse, selv ved de lave udetemperaturer og den høje luftfugtighed, der kendetegner det nordiske klima. Serien består af 3 modeller med en varmeeffekt fra 4 kW til 7 kW. Alle modellerne kombineres med den kompakte indedel med indbygget varmtvandsbeholder

  • Kan producere energi fra luften ned til -20 grader
  • SCOP-værdi på o4,5 
  • Energimærke A+++/A++ (35/55)
ELCO varmepumpe

ELCO luft vand varmepumpe | Aerotop Split

Den nye ELCO Aerotop Split luft/vand varmepumpe er A+++ klassificeret og sætter nye standarder for energieffektivitet og ydelse, selv ved de lave udetemperaturer og den høje luftfugtighed, der kendetegner det nordiske klima. Serien består af 4 modeller med en varmeeffekt fra 5 kW til 11 kW. De kan kombineres med forskellige indemoduler og beholdere afhængig af model.

  • Kan producere energi fra luften ned til -20 grader
  • SCOP-værdi på 4,8
  • Energimærke A+++/A++ (35/55)
ELCO hybrid

ELCO luft vand varmepumpe | Aerotop Split Hybrid

Kombinér gasfyr og luft til vand varmepumpe

 

ELCO luft vand varmepumpe | Aerotop Split Hybrid

Kombinér gasfyr og en luft til vand varmepumpe

Hybridopvarmning er en kombination af et gasfyr og en luft til vand varmepumpe. Gasfyret anvendes kun som suppleringsvarme, når det bliver rigtig koldt. Resten af tiden sørger varmepumpen for både rumopvarmning og det varme brugs­vand.

Billigluftvandvarmepumpe.dk

Kvalitet til skarp pris

Certificeret VE installatør

Danmarks bedste garanti

Hurtig levering og montering

Samme installatør til vvs og el

15 års erfaring

Kontakt os - luft vand varmepumpe med montering 

Send dine oplysninger, så ringer vi og aftaler et besøg - så du kan få monteret 
din nye luft vand varmepumpe 

4 + 12 =