ELCO varmepumper
Tysk – kvalitets varmepumper – op til
10 års garanti.

Elco varmepumper

ELCO varmepumper

Elco har rødder helt tilbage til år 1928 hvor Emil og Elsa Looser stifter firmaet E. Looser & Co. heraf elco.  Firmaet er placeret i byen Vilters i den østlige del af Schweitz. Firmaet her gennem tiden udviklet flere banebrydende teknologier inden for boligopvarmning, blandt andet kan nævnes at de allerede i 1975 var fremme med solvarmesystemer baseret på vaccumrør.

I dag markedsføres elco varmepumper som elco heating solution, og er et kæmpe tysk brand, Gennem tiden er der installeret mere end 1,7 millioner varmeinstallationer i hele Europa, hvor især det kræsne Tyske og Schweitzske marked er store repræsentanter.

ELCO luft vand varmepumper

Elco luft vand varmepumper er opbygget efter begrebet most value for money. Der er ikke som ved CTC udelukkende valgt komponenter fra alder øverste hylde, til gengæld er alle komponenterne nøje udvalgt som de bedste på markedet til den helt rigtige pris, på den måde er du sikker på at din nye luft vand varmepumpe er så rentabel som overhovedet er muligt.

For at holde prisen på et minimum, men stadig kunne garantere et højt kvalitetsniveau, produceres enhederne på en helt nyudviklet fuldautomatiseret produktlinje, hvor der produceres enheder i styktal på flere tusinde.

Varmepumper med total tryghed i op til 10 år

billigluftvandvarmepumpe.dk tilbyder i samarbejde med Gastech Energi, som er en del af Elco koncernen, en serviceaftale med alle reservedele og arbejdsløn indeholdt. Aftalen er klart den bedste serviceaftale der tilbydes i Danmark, og på Elco produkter kan aftalen tegnes til varmepumpen er hele 10 år. Som noget helt unikt for Elco varmepumper kan varmepumpen opkobles til Gastechs tekniske afdeling via dit trådløse Wifi, på den måde overvåges varmepumpen og monitoreres af teknikere i tidsrummet 8.00 til 22.00 i vinterhalvåret, nemmere kan det ikke blive at få optimal tryghed, men også en fagmands øje på installationen året rundt.

 

ELCO varmepumpe
ElCO luft vand varmepumpe udedel

Fra brændefyr til ELCO varmepumpe
Efter mere end 30 år med brændefyr have Harley besluttet, at nu skulle det være slut. “Jeg er glad for, at jeg valgte A/S Poul Larsen, og jeg kan kun anbefale at bruge dem. Det var trygt at vide, at de kunne udføre hele installationen med både El og VVS, og de var grundige og omhyggelige med at finde den helt rigtige løsning til os”.

Vi står klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rette varmepumpeløsning til dit hjem. 

ELCO luft vand varmepumper

ELCO mono varmepumpe

ELCO luft vand varmepumpe | Aerotop Mono (2.generation)

ELCO Aerotop Mono er en serie af effektive og kompakte luft til vand-varmepumper, der giver kvalitet for pengene. Varmepumperne er kraftfulde og passer til langt de fleste villaer og enfamilieshuse. De tilpasser sig husets varmebehov efter årstiden og sikrer dermed en lang holdbarhed og lange driftstider.

Betjeningen af varmepumpen foregår via den innovative ELCO Remocon Plus 2-klimastyring, som sidder i indedelen. Alternativt kan den monteres på væggen og fungere som rumføler. Du har også mulighed for at styre varmesystemets vigtigste funktioner via din smartphone.

ELCO Mono kan leveres med en kompakt, væghængt indedel, der kan kombineres med mange forskellige varmtvandsbeholdere, eller med en gulvstående løsning, der allerede indeholder en varmtvandsbeholder på hele 180 liter.

ELCO mono varmepumpe

 

  • Kan producere energi fra luften ned til -20 grader
  • Op til A+++ til både gulvvarme og radiator
  • Høj fremløbstemperatur
  • Opdateret med det miljøvenlige og effektive R32-kølemiddel
  • Kan leveres med 2 forskellige kompakte alt-i-en indedele; ELCO WH som skal kombineres med en varmvandsbeholder eller ELCO FS2 kompakt gulvstående enhed med 180l varmvandsbeholder
  • App styring med mulighed for overvågning via ELCO Remocon
  • Mulighed for Total Tryghed-serviceaftale i op til 10 år
ELCO hybrid

ELCO luft vand varmepumpe | Aerotop Mono Hybrid

Kombinér gasfyr og en luft til vand varmepumpe

Hybridopvarmning er en kombination af et gasfyr og en luft til vand-varmepumpe. Gasfyret anvendes kun som suppleringsvarme, når det bliver rigtig koldt. Resten af tiden sørger varmepumpen for både rumopvarmning og det varme brugs­vand.

Kombinationen af gasfyr og luft til vand-varmepumpe er super økonomisk og sikrer, at du altid får den bedste og mest effektive løsning til opvarmning og dit varme brugsvand

Billigluftvandvarmepumpe.dk

Kvalitet til skarp pris

Certificeret VE installatør

Danmarks bedste garanti

Hurtig levering og montering

Samme installatør til vvs og el

15 års erfaring

Kontakt os - luft vand varmepumpe med montering

Send dine oplysninger, så ringer vi og aftaler et besøg - så du kan få monteret
din nye luft vand varmepumpe

1 + 1 =