Slut med brændefyret!

Efter mere end 30 år med brænde er det tid til at nyde livet.

Brændefyret byttet ud med ELCO luft til vand varmepumpe

Harly og Grethe’s ELCO luft til vand varmepumpe

Beslutningen

Harly bor sammen med sin hustru Grethe i en hyggelig landsby ved Sorø. Det gamle fyringsanlæg med brændefyr var efterhånden blevet for stor en opgave at passe, så Harly gik på jagt efter en ny varmekilde og havde egentlig et pille-fyr i tankerne. Efter en snak med Poul Larsen over telefonen og en gennemgang af huset og installationen samt den efterfølgende energiberegning, fik Harly lidt at tænke over. Der lå jo også en opgave i at passe et pillefyr og man bliver jo ikke yngre, konstaterede Harly.  

Harly brugte ca. 12-15 RM brænde og en del affaldstræ om året.

 

Løsningen

I samråd med A/S Poul Larsen besluttede Harly sig for at det skulle være en ELCO luft vand varmepumpe på 7 KW der skulle afløse det gamle brændefyr. Harly følte sig tryg ved valget efter den grundige gennemgang af fordele og ulemper ved begge løsninger. 

Økonomi

Den fremtidige fyringsøkonomi var en svær størrelse at vurdere, Det er altid svært at beregne fyringsværdi af brænde – der er mange faktorer der spiller ind, type af brænde, hvor tørt er det, virkningsgrad på brændekedel mv. Men et godt bud var en El behov på 8000 Kwh til drift af den nye varmepumpe. med en pris på ca. 1,50 pr. Kwh med nedsat elafgift ville den årlige varmeomkostning blive ca. 14.000,-

Luft til vand varmepumpen er installeret i foråret 2019 og har nu været i drift i mere end et år, Elforbruget er blevet fulgt på den installerede bi måler og allerede nu kan Harly konstatere at energiforbruget bliver betydeligt lavere end forventet. fra maj 2019 til maj 2020 har varmepumpen forbrugt 6000 Kwh. altså en varmeudgift på 9.000,- årligt.

 

“Jeg er glad for at valgte A/S Poul Larsen, samarbejdet har fungeret perfekt.”

“Jeg er glad for at jeg valgte A/S Poul Larsen og jeg kan kun anbefale at bruge dem. det var trygt at vide, at de kunne udføre hele installationen med både El og VVS, og de var grundige og omhyggelige med at finde den helt rigtige løsning til os”. Jeg har fået en god rådgivning og montagen af varmepumpen forløb perfekt, alt blev lavet som ønsket og til fast pris.”

 

Elco Luft til vand varmepumpe

Billigluftvandvarmepumpe.dk

Kvalitet til skarp pris

Certificeret VE installatør

Danmarks bedste garanti

Hurtig levering og montering

Samme installatør til vvs og el

15 års erfaring

Kontakt os - luft vand varmepumpe med montering

Send dine oplysninger, så ringer vi og aftaler et besøg - så du kan få monteret
din nye luft vand varmepumpe

8 + 2 =