Søger du ny billig luft vand varmepumpe? Vores priser er skarpe, vi er godkendt VE installatør af energistyrelsen og vi har Danmarks bedste garantiordning

ELCO varmepumper - den største overraskelse er prisen. Med mulighed for total trygheds-garanti i helt op til 10 år!

CTC varmepumper - håndbygget svensk kvalitets varmepumpe med op til 15 års garanti

Husk at bruge en godkendt VE installatør, hvis du vil have tilskud til din varmepumpe.

Om billigluftvandvarmepumpe

Velkommen til billigluftvandvarmepumpe – Aut. El og VVS installatør A/S Poul Larsen’s temaside om luft til vand varmepumper.

 

Hvem handler du med?

A/S Poul Larsen er etableret i 1946 og har dermed været i installationsbranchen i over 70 år. Billigluftvandvarmepumpe og A/S Poul Larsen deler både adresse, cvr- og telefon nummer.

Når du vælger billigluftvandvarmepumpe handler du derfor med et af de mest seriøse installationsfirmaer i branchen. Det giver dig samtidig trygheden i, at vi med 70 års erfaring og 50 medarbejdere altid er i nærheden af dig og kan yde hurtig og professionel service.

Det betyder for dig som kunde, at du handler med en veletableret og seriøs luft til vand varmepumpe virksomhed med mange års erfaring.

 

Godkendt VE-Installatør

Vi har været godkendt VE installatør siden VE ordningen blev etableret i 2013. Vi har gennem årene installeret i hundredevis af både luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg, både for private boligejere og virksomheder.

A/S Poul Larsen er i dag ejet af Ole Larsen som er 3. generation i firmaet. A/S Poul Larsen har både Blikkenslager, VVS, og El afdeling. Så uanset hvad der skal til for at installere din nye varmepumpe, kan det klares under samme tag.

Vores mission er enkel

Vi vil tilbyde danske parcelhusejere udskiftning af deres gas, olie og træpille -fyr til markeds bedste priser, men samtidig tilbyde et produkt i høj kvalitet og med markedets bedste garantiordning.

Vi vil yde professionel og personlig rådgivning fra første henvendelse og indtil den nye luft til vand varmepumpe er installeret, indreguleret og klar til problemfri drift.

Sådan gør vi

For at holde prisen på et absolut minimum, har vi vendt op og ned på, hvordan den traditionelle VVS virksomhed normalt drives i dag.

Vi har indgået et tæt samarbejde med producenten og handler direkte ved importøren og vi skærer dermed det ”normale” grossist led fra. Samtidig hjemkøbes et stort antal varmepumper til lager. Det betyder at vi kan holde indkøbsprisen nede, men også for altid at kunne løse enhver opgave med varmepumpe installation, uden at du som kunde skal påføres unødig ventetid.


For at sikre en ensartet og høj installationskvalitet sætter vi en ære i, at vores montører er faguddannede og har bestået CTC og ELCO´s produktkurser. I kraft af de mange installationer vi udfører dagligt, har vores montør team opnået en stor rutine i, netop at installere ELCO luft vand varmepumper og CTC luft vand varmepumper. Det betyder for dig som kunde, at du er sikret en professionel installation udført efter producentens krav og anvisninger når du skal have din nye luft til vand varmepumpe.

Pakkepriser på luft til vand varmepumper

Vi ved at det kan være uoverskueligt at gå i gang med at kigge efter en luft til vand varmepumpe. Derfor har vi også valgt at det skal være nemt for DIG. Vi står for hele processen. Vi tager først et indledende møde over telefonen, hvor vi får afdækket jeres behov i forhold til jeres nuværende løsning.

Derefter kommer vi ud til et aftalt møde, hvor vi måler op og kigger på de muligheder I har på grunden. Dernæst vil vi fremsende jer et tilbud. Vi står for hele montering og opsætningen af jeres nye luft til vand varmepumpe. Vi går ikke før, I har fået undervisning i, hvordan den virker. 

Billig luft vand varmepumper
Billig luft vand varmepumper til private
Billig luft vand varmepumper totalleverandør

Danmarks bedste garanti !

Total tryghedsgaranti

Kun til CtC og ELCO varmepumper

CtC varmepumper 15 år

Fjernovervågning af din varmepumpe

ELCO varmepumper 10 år

eksperthjælp

Inkl. reservedele og arbejdsløn

Varmepumpen kalder selv på hjælp

Kontakt os - luft vand varmepumpe med montering

Send dine oplysninger, så ringer vi og aftaler et besøg - så du kan få monteret
din nye luft vand varmepumpe

7 + 4 =