CTC – Svensk producerede kvalitets varmepumper med op til 15 års garanti.

CTC varmepumper

Tilbage i 1923 grundlagde 3 unge svenske ingeniører fra Göteborg firma for produktion af produkter til boligopvarmning. Firmaets navn bliver CTC, Deres initialer Celsius, Tellander, og Clarin.

Hurtigt er CTC varmepumper førende på markedet med Deres ikoniske grønne kedler. CTC varmepumper kendetegnes med banebrydende løsninger, blandt andet er varmtvandsproduktion indbygget i kedlerne i en meget pladsbesparende enhed, der samtidig er opbygget omkring en veksler løsning. Løsningen giver brugsvand i en uset høj kvalitet med minimal risiko for bakterievægts. Den dag i dag er løsningen stadig så effektiv at den er gennemsyret i hele CTC’s varmepumper.

CTC’s udvikling for billig og miljøvenlig opvarmning er en af grundstenene i Deres vision, således var CTC også først på det svenske marked med at lancere luft til vand varmepumper som blev introduceret helt tilbage i 1985.

I dag er CTC eget af svenske Nibe industrier AB, som blandt andet står bag de varmepumper der forhandles af Vølund varmeteknik, og Metro Therm. CTC drives dog som en selvstændig virksomhed for fortsat udvikling af luft til varmepumper i allerhøjeste kvalitet med meget lang levetid for øje. Ikke uden grund er CTC luft vand varmepumper i dag de mest solgte på det Svenske marked som er Europas største marked.

Total tryghed i op til 15 år

billigluftvandvarmepumpe.dk tilbyder i samarbejde med Gastech Energi en serviceaftale med alle reservedele og arbejdsløn indeholdt. Aftalen er klart den bedste serviceaftale der tilbydes i Danmark, og på ctc produkter kan aftalen tegnes til varmepumpen er hele 15 år.

CTC luft til vand varmepumper

CTC EcoAir 400, CTC EcoAir 400 er en serie højeffektive varmepumper med lavt lydniveau og et diskret design

CTC EcoAir 400 er højeffektive varmepumper som udnytter den energi, der altid findes i luften. De omdanner energien til varme og varmt vand. CTC EcoAir 400 har automatisk, behovstyret afrimning der reducerer afrimningscyklusserne til et minimum. Det giver mere varme, større effekt, længere levetid samt lavere energiforbrug. CTC EcoAir 400 er samtidig forsynet med en opvarmet kondensbakke, der er så effektiv at den kun bruger energi i de få minutter varmepumpen afrimer.

Denne CTC varmepumpe kombineres med systemtank CTC Ecozenith i250

 • Meget lavt lydniveau helt ned til 56 d
 • Kan producere op til 65°C i fremløb uden brug af el-patron
 • Opvarmet kondensbakke som standard
 • Energimærke A++/A+ (35/55)
 • Styres via App på din smartphone
 • Op til 15 års total trygheds garanti

CTC EcoAir 600M, Modulerende luft vand varmepumper, model 610M-622M, fra 10 kW til 22 kW

CTC EcoAir 600M er højeffektive (Energiklasse A+++) varmepumper, som udnytter den energi, der altid findes i luften. De omdanner energien til varme og varmt vand og kræver ingen borehuller eller slanger i jorden. CTC EcoAir 600M har behovsstyret automatisk afrimning, og reducerer dermed afrimningscyklusserne til et minimum. Det giver mere varme, større effekt og længere levetid. CTC EcoAir 600M er som standard forsynet med en opvarmet kondensbakke.
CTC EcoAir 600M har et ekstremt lavt lydniveau på kun 51 dB, hvilket gør den til en af markedets mest lydløse varmepumper.

Denne CTC varmepumpe kombineres med systemtank CTC Ecozenith i350

 • Bedste energiklasse: A+++/A++ (35/55)
 • Ekstremt lavt lydniveau ned til 51 dB
 • Genererer varme ned til ekstreme kuldegrader
 • Høj årsvirkningsgrad: SCOP på 4,9
 • Frekvensreguleret kompressor tilpasser sig husets varmebehov
 • Styres via App på din smartphone
 • Op til 15 års total trygheds garanti

Billigluftvandvarmepumpe.dk

Kvalitet til skarp pris

Certificeret VE installatør

Danmarks bedste garanti

Hurtig levering og montering

Samme installatør til vvs og el

15 års erfaring

Kontakt os - luft vand varmepumpe med montering 

Send dine oplysninger, så ringer vi og aftaler et besøg - så du kan få monteret 
din nye luft vand varmepumpe 

11 + 13 =