CTC er Svenske
kvalitets varmepumper med op til 15 års garanti.

Kvalitet til skarp pris

Certificeret VE installatør

Danmarks bedste garanti

Hurtig levering og montering

Samme installatør til vvs og el

15 års erfaring

CTC varmepumper


Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe er en miljøvenlig og effektiv varmeløsning, der udnytter energien i udeluften til at opvarme din bolig og det varme brugsvand. Varmepumpen består af en udedel, som placeres ved huset, og en indedel der ofte placeres i bryggerset. Udedelen fås i forskellige størrelser afhængigt af varmebehov, og hvor stille varmepumpen skal være i drift.

Hvorfor skal du vælge en CTC varmepumpe?

Tilbage i 1923 grundlagde 3 unge svenske ingeniører fra Göteborg firma for produktion af produkter til boligopvarmning. Firmaets navn bliver CTC, Deres initialer Celsius, Tellander, og Clarin.

Hurtigt er CTC varmepumper blevet førende på markedet med Deres ikoniske grønne kedler. CTC varmepumper kendetegnes med banebrydende løsninger, blandt andet er varmtvandsproduktion indbygget i kedlerne i en meget pladsbesparende enhed, der samtidig er opbygget omkring en veksler løsning. Løsningen giver brugsvand i en uset høj kvalitet med minimal risiko for bakterievægts. Den dag i dag er løsningen stadig så effektiv at den er gennemsyret i hele CTC’s varmepumper.

Den rigtige løsning til dig

CTC’s udvikling for billig og miljøvenlig opvarmning er en af grundstenene i Deres vision, således var CTC også først på det svenske marked med at lancere luft til vand varmepumper som blev introduceret helt tilbage i 1985.

I dag er CTC eget af svenske Nibe industrier AB, som blandt andet står bag de varmepumper der forhandles af Vølund varmeteknik, og Metro Therm. CTC drives dog som en selvstændig virksomhed for fortsat udvikling af luft til varmepumper i allerhøjeste kvalitet med meget lang levetid for øje. Ikke uden grund er CTC luft vand varmepumper i dag de mest solgte på det Svenske marked som er Europas største marked.

Total tryghed i op til 15 år

billigluftvandvarmepumpe.dk tilbyder i samarbejde med Gastech Energi en serviceaftale med alle reservedele og arbejdsløn indeholdt. Aftalen er klart den bedste serviceaftale der tilbydes i Danmark, og på ctc produkter kan aftalen tegnes til varmepumpen er hele 15 år.

CTC varmepumpe
CTC luft til vand varmepumper
CTC luft til vand varmepumpe udedel
Esben fik efter 30 år med et oliefyr installeret en CTC varmepumpe i sit hjem. Esben brugte tidligere godt og vel 2000 liter olie om året, og den årlige udgift til Olie, service og skorstensfejer beløb sig til 22.500,-

 

CTC luft til vand varmepumper

CTC

CTC EcoAir 610M & 614M Modulerende luft vand varmepumpe

CTC EcoAir 610M & 614M er begge højeffektive (Energiklasse A+++) varmepumper, som udnytter den energi, der altid findes i luften. De omdanner energien til varme og varmt vand og kræver ingen borehuller eller slanger i jorden. CTC EcoAir 600M har behovsstyret automatisk afrimning, og reducerer dermed afrimningscyklusserne til et minimum. Det giver mere varme, større effekt og længere levetid. CTC EcoAir 600M er som standard forsynet med en opvarmet kondensbakke.

CTC EcoAir 600M har et ekstremt lavt lydniveau på kun 51 dB, hvilket gør den til en af markedets mest lydløse varmepumper.

CTC varmepumpe 610M & 614M kombineres med systemtank CTC Ecozenith i250

 • Bedste energiklasse: A+++/A++ (35/55)
 • Ekstremt lavt lydniveau ned til 51 dB
 • Genererer varme ned til ekstreme kuldegrader
 • Høj årsvirkningsgrad: SCOP på 4,9
 • Frekvensreguleret kompressor tilpasser sig husets varmebehov
 • Styres via App på din smartphone
 • Op til 15 års total trygheds garanti
CTC luft vand varmepumpe EA EZi360

CTC EcoAir 622M, Modulerende luft vand varmepumpe.

CTC EcoAir 622M er højeffektive (Energiklasse A+++) varmepumper, som udnytter den energi, der altid findes i luften. De omdanner energien til varme og varmt vand og kræver ingen borehuller eller slanger i jorden. CTC EcoAir 622M har behovsstyret automatisk afrimning, og reducerer dermed afrimningscyklusserne til et minimum. Det giver mere varme, større effekt og længere levetid. CTC EcoAir 622M er som standard forsynet med en opvarmet kondensbakke.
CTC EcoAir 622M har et ekstremt lavt lydniveau på kun 51 dB, hvilket gør den til en af markedets mest lydløse varmepumper.

CTC Ecoair 622M varmepumpe kombineres med systemtank CTC Ecozenith i360

 • Bedste energiklasse: A+++/A++ (35/55)
 • Ekstremt lavt lydniveau ned til 51 dB
 • Genererer varme ned til ekstreme kuldegrader
 • Høj årsvirkningsgrad: SCOP på 4,9
 • Frekvensreguleret kompressor tilpasser sig husets varmebehov
 • Styres via App på din smartphone
 • Op til 15 års total trygheds garanti

Kontakt os - luft vand varmepumpe med montering

Send dine oplysninger, så ringer vi og aftaler et besøg - så du kan få monteret
din nye luft vand varmepumpe

12 + 9 =